MONTESOL PROJEKAT

 

Ministarstvo ekonomije Crne Gore u saradnji sa partnerima-Programom životne sredine pri  Ujedinjenim nacijama (UNEP) i italijanskim Ministarstvom životne sredine, kopna i mora (IMELS) implementira projekat MONTESOL, koji ima za cilj uspostavljanje atraktivnog i izuzetno povoljnog finansijskog mehanizma za obezbjeđivanje kredita za domaćinstva za ugradnju solarnih kolektor.


Najvažniji cilj kod MONTESOL projekta je da se domaćinstvima u Crnoj Gori ponudi prilika da ostvare ekonomsku i energetsku uštedu korišćenjem solarnih kolektora za grijanje sanitarne vode, koji bi se kupili preko beskamatnog potrošačkog kredita. MONTESOL projekat značajno doprinosi ukupnom smanjenju emisija štetnih gasova ugradnjom solarnih sistema.

Sve potrebne informacije za ugradnju sistema sanitarne tople vode možete da dobijete od radnoga tima firme Sistem d.o.o. koji aktivno učestvuje u ovome projektu.

 

Pogledajte i foto galeriju.

 

 

 


montesol

 

 

Tehničke karakteristike Termosifonskih sistema

cjenovnik-1

NAPOMENA: CIJENE SU BEZ URAČUNATOG PDV-a OD 17%

 

 

 

 

montesol

 

 

 

Tehničke karakteristike Heliokit sistema

cjenovnik-2

NAPOMENA: CIJENE SU BEZ URAČUNATOG PDV-a OD 17%

 

 

 

 

montesol

 

 

 

 

 

 

Firma Sistem d.o.o. vam nudi veliki izbor sistema za grijanje sanitarne tople vode kao i njihovu kompletnu instalaciju (koju izvodi tim inžinjera) u domaćinstvima, poslovnim objektima i sl. Za  sve dodatne informacije pišite nam na e-mail adresu info@sistem-mne.com

 

 

brosura
konsultacije
licence
novosti
fotogalerije
elektrifikacija-katuna

Sistem d.o.o. Podgorica, zastupa svjetske brendove prozvođača opreme za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora energije:


studer
conergy
southwest-windpower
helional-solar-thermal-systems