PROFIL KOMPANIJE

 

 

logo-sistem-obnovljivi-izvori-energije-solarni-paneli

 

 

 

Poštovani,

 

SISTEM d.o.o. je licencirana kompanija koja nudi široku lepezu rješenja za napajanje iz alternativnih izvora energije po sistemu ključ u ruke.

 

Nudimo jedinstveni sklop tehnologije obnovjivih izvora energije sa kombinacijom korišćenja energije  (Hibridne sisteme) a sve u cilju dobijanja električne energije .

 

Vođen timom inžinjera, i saradnjom sa inostranim partnerima, putem istraživanja i razvoja na visokom nivou, SISTEM d.o.o. je utvrdio svoju poziciju inovatora kada je u pitanju kombinovanje potreba kompanija mobilne telefonije i poslednjih unapeđenja u tehnologiji obnovljivih izvora energije.Osim za potrebe telekomunikacija dajemo dobra resenja za proizvodnju i ustedu elektricne energije, pomazemo razvoju turizma i ocuvanu zivotne sredine kao i udobnijem kvalitetu zivota na katunima. Naši sistemi su dizajnirani da rade u svim vremenskim uslovima, iskorištavajući energiju vode, sunca i vjetra. Iz ove oblasti možemo obezbijediti sledeće:

 

 

 

Sunčani Pozdrav


Dipl ing Ljubiša Bošković
Generalni Direktor

Sistem d.o.o.

 

brosura
konsultacije
licence
novosti
fotogalerije
elektrifikacija-katuna

Sistem d.o.o. Podgorica, zastupa svjetske brendove prozvođača opreme za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora energije:


studer
conergy
southwest-windpower
helional-solar-thermal-systems