RASVJETA

 

Naša kompanija je partner sa vodećim svjetskim kompanijama specijalizovanim za proizvodnju i primjenu fotonaponskih sistema osvjetljenja male potrošnje. Naša firma posjeduje te proizvode, koje nije do sada implementirala na teritoriji Crne Gore, ali je u toku da uradi jedan pilot projekat, ako se za to steknu uslovi i dobiju neophodne saglasnosti. Sa planiranim pilot projektom rasvjete, u okolini grada Podgorice, želimo pokazati i dokazati da se na određenim mikro lokacijama gradska rasvjeta može napajati iz fotonaponskih modula, a na nekim kombinacijom  vjetrogeneratora i fotonaponskih modula.

 

rasvjeta

 

Da bi uspjeli uvjeriti i druge u isplativost ovakvog rjesenja ulicne rasvjete, neophodno je postaviti bar jednu uličnu svjetiljku, čije bi postavljanje i opremu uradila nasa firma o sopstvenom trosku.

U želji da ovaj članak uskoro bude uklonjen sa našeg sajta, i bude zamijenjen slikama urađenih uličnih svjetiljki, srdačno vam se zahvaljujemo što ste ga pročitali.

 

 

 

 

 

brosura
konsultacije
licence
novosti
fotogalerije
elektrifikacija-katuna

Sistem d.o.o. Podgorica, zastupa svjetske brendove prozvođača opreme za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora energije:


studer
conergy
southwest-windpower
helional-solar-thermal-systems