MONTESOL PROJEKAT

 

Ministarstvo ekonomije Crne Gore u saradnji sa partnerima-Programom životne sredine  pri Ujedinjenim nacijama (UNEP) i italijanskim Ministarstvom životne sredine, kopna i mora (IMELS) implementira projekat MONTESOL, koji ima za cilj uspostavljanje atraktivnog i izuzetno povoljnog finansijskog mehanizma za obezbjeđivanje kredita za domaćinstva za ugradnju solarnih kolektora.

Najvažniji cilj kod MONTESOL projekta je da se domaćinstva u Crnoj Gori ponudi prilika da ostvare ekonomsku i energetsku uštedu korišćenjem solarnih kolektora za grijanje sanitarne vode, koji bi se kupili preko beskamatnog potrošačkog kredita. MONTESOL projekat značajno doprinosi ukupnom smanjenju emisija štetnih gasova ugradnjom solarnih sistema.

Sve potrebne informacije za ugradnju sistema sanitarne tople vode možete da dobijete od radnoga tima firme Sistem d.o.o. koji aktivno učestvuje u ovome projektu.

 

 


montesol

 

cjenovnik-1

 

montesol

 

cjenovnik-2

 

 

 

 

montesol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

brosura
konsultacije
licence
novosti
fotogalerije
elektrifikacija-katuna

Sistem d.o.o. Podgorica, zastupa svjetske brendove prozvođača opreme za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora energije:


studer
conergy
southwest-windpower
helional-solar-thermal-systems