Sistem-MNE

O nama

Lideri u Crnoj Gori

Firma Sistem-mne d.o.o. je osnovana 2013. godine kao kćerka firme Sistem d.o.o., osnovane 2003. godine. Od samog početka naša firma je bila posvećena promociji i razvoju obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti. Firma Sistem d.o.o. je pionir u ovoj oblasti u Crnoj Gori, a vremenom je proširila polje djelatnosti na trgovinu i građevinske projekte. Iz tog razloga osnovana je firma Sistem-mne d.o.o. specijalizovana za projekte obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti, koja kao kćerka firme Sistem d.o.o., preuzima sve njene reference.

Radom na projektima u oblasti obnovljivih izvora energije kontinuirano dajemo doprinos ukupnom udjelu “zelene energije” u Crnoj Gori i regionu. Mi vjerujemo da je budućnost u obnovljivim izvorima energije i održivom razvoju s toga će naša poslovna filozofija biti usmjerena u tom pravcu. Cilj je da donesemo najnovija i najbolja tehnička rješenja u Crnu Goru i da ih tu primjenimo.

Naš tim se sastoji od mladih inženjera, iskusnih stručnjaka iz oblasti obnovljivih izvora energije i univerzitetskih profesora što znači da imamo optimalan odnos iskustva i entuzijazma. Neki od njih su zaposleni u firmi Sistem-mne d.o.o., a neki su angažovani kao saradnici.

Posjedujemo licence za projektovanje i reviziju tehničke dokumnetacije, izvođenje radova i stručni nadzor nad izvođenjem radova u oblasti: arhitekture, građevine, hidrograđevine, mašinstva i elektrotehnike.